dinsdag 17 januari 2012

Tea time!

Vorige week ben ik weer eens op jacht gegaan naar wat nieuwe theetjes. Want wat ik toch wel mis hier in Lelystad zijn de echte theewinkeltjes met die lekkere losse thee in allerlei smaken.
Gelukkig zijn er ook zat theesoorten te krijgen die net zo lekker zijn als losse thee. Je moet ze alleen wel weten te vinden!

En dat heb ik :) Bij De Tuinen hebben ze allerlei soorten thee. Maar niet allemaal even lekker als ik eerlijk ben.
Op goed geluk heb ik een aantal verschillende meegenomen en deze ben ik nu één voor één aan het uitproberen. Nu ben ik bij de Skin Purify thee van Dr. Stuart's. Een heeeeeerlijke thee, gemaakt van rode kruidnagel, brandnetelbloesem, zonnebloemwortel en nog een aantal andere ingrediënten die van deze thee een heerlijke mengsel maken. 


De verpakking is ook nog eens eyecandy. De illustraties zijn gewoonweg geweldig. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik ze daarom gekocht heb, en niet vanwege die afbeelding van die dokter himself ;) hihi.

Deze man heeft trouwens wel een hele serie aan kruidentheesoorten gemaakt en daarbij gelet op de eigenschappen van de kruiden. Het fijne is dat al deze kruiden samen een natuurlijke werking hebben en in het geval de Skin Purify tea is dat dit goed is voor het bevorderen van een zuivere huid. Maar er zijn ook theetjes te verkrijgen in de soorten: Detox, Winter Ease, Slim Plus en nog vele andere.

Ik ben addicted in ieder geval. 
Ze smaken heerlijk en het is ook fijn dat ze een gezonde bijwerking hebben ^_^

3 opmerkingen:

 1. Die ene chocolaatjeswinkel heeft toch losse thee? En ook een gigantische theepot die ik heel graag wil hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ook even op je andere blog gekeken. Leuk. Een trouwerij in het vooruitzicht en geheel in stijl. dat gaat me een knaller worden. Maar wat is dat met Emmeloord en jeugdhonken. Mijn buren hebben elkaar in zo'n jeugdhonk in Emmeloord leren kennen. Dat kan alleen maar fantastisch worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Kitty Ja die heeft losse thee, maar die thee is niet zo lekker vind ik zelf :)
  @ Pinka Dank je wel! ^_^ Wat grappig van je buren, was dat toevallig ook in de Klos of iets anders? Meteen wel even de wedding-blog verborgen in mijn profiel, was nog niet de bedoeling dat hij zichtbaar was, haha :P

  BeantwoordenVerwijderen