Over mij

Hi, ik ben Lisette, geboren op 5 mei 1984. Samen met mijn vriend (verloofde :D) Gildor en mijn Nederlandse Hangoor dwerg konijntje Murdock woon ik in Lelystad. Vriendlief is allround kapper en heeft sinds februari 2012 een eigen kapsalon in Lelystad (Salon van Mourik). En ik ben de zeer trotse eigenaresse van Geisha Gifts (www.geishagifts.nl) - een online cadeau winkel met handgemaakte sieraden, stationery, bento accessoires en nog veel meer leuke en originele gifts.

Deze blog ben ik begonnen toen ik een aantal jaar geleden thuis kwam te zitten en het allemaal niet meer zo zag zitten. Om mijzelf toch er weer wat bovenop te helpen ging ik op het web op zoek naar vrolijke verhalen, mooie plaatjes, lekkere recepten en inspirerende mensen. Al gauw kwam het idee om dit met de rest van de wereld te delen in de vorm van een blog. En, tadaaah, hier istie dan :)
Niet altijd houd ik het even goed bij, maar ik heb er wel plezier in. Ik voel me ook beter wanneer ik weer wat leuks heb kunnen delen met jullie.
Ondertussen zit ik niet meer in die diepe put van toen gelukkig, maar toch vind ik het leuk om door te gaan met deze blog. Misschien kan ik jou als lezer ook een glimlach op het gezicht brengen wanneer jij even in een dip zit.

Of je nou hier komt voor een oppepper, of gewoon even komt snuffelen voor leuke verhalen of wat inspiratie. Ik wens je in ieder geval veel leesplezier! ^_^

liefs!