dinsdag 4 oktober 2011

Happy Animals Day ^_^

Vandaag is het dierendag, maar daar kwamen mijn vriend en ik pas te laat achter. Toch, zonder dat hij het door had was hij vanmorgen begonnen met speeltjes te maken voor onze lieve Murdock. Zo had hij een 'feestje' in zijn kooi :)
Pas toen alles er in hing beseften we dat het vandaag natuurlijk 4 oktober is! Nu houden we gelukkig iedere dag al heel veel van ons knijntje en wordt hij ook superveel verwend. Dus zo erg is het niet dat we het vergeten waren (vind ik). 


Maar voor iedereen die een konijntje als huisdier heeft. Je doet het beestje veel plezier door speeltjes in de kooi te zetten/hangen. Het zijn erg speelse diertjes en zo hebben ze wat te doen. Gebruik niet de speeltjes uit de dierenwinkel. Deze bevatten plastic en/of lijm welke schadelijk zijn voor het konijn! Je kan heel makkelijk zelf met wc-rolletjes en een stukje touw iets leuks in elkaar zetten.
Het is goedkoop, want in principe hoef je alleen het touw te kopen :) 
En ja.. al dat losse op de bodem van de kooi hing 2 minuten daarvoor nog aan de tralies. Murdock speelt heel agressief :P Gelukkig doet hij tegen ons wel liever dan tegen zijn speeltjes ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten