zaterdag 23 juli 2011

Scary Skulls

Speciaal voor alle mensen die ook een stoere vent thuis hebben zitten (of er zelf één zijn). Geschikt voor alle leeftijden, of het er nu één van 5 jaar is of van van 30+ (zoals die van mij ;) ) maakt niet uit want het is voor beiden heel erg leuk.

Zo heb ik hier de Skull shopper om je man er op uit te sturen de zware boodschappen voor je te halen. (Oke, deze zou ik niet aan je kleine mannetje geven, want die zou er zowat ín passen, hihi)
De Skull lunchbox om je eten in mee te nemen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld wat over is van de vorige avond. In dit bakje is het gemakkelijk weer op te waren in de magnetron. Ook erg leuk voor het maken van Bento's trouwens.
Deze lunchbox kun je dan weer goed koel houden (indien nodig) in de mooie bijpassende Skull lunch/koeltas.
Als toetje kun je Skull cupcakes nemen in deze o zo leuke cake cups met all-over print. (ook erg leuk voor piratenfeestjes!)


En last but not least, de Skull pleisters! Ge-wel-di-ge pleisters die het veel minder erg maken wanneer je een sneetje in je vinger hebt of bent gevallen op je knie. Plak er zo'n stoere pleister op en het is zo weer over!
Ook erg leuk is dat ze nu te krijgen zijn met 25% korting! Je betaalt dus maar € 4,46 in plaats van € 5,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten