woensdag 10 november 2010

Wollig

Over wol kunnen de meesten alleen maar zeggen dat het van een schaap komt en dat je er truien van kunt breien. Maar er zijn hier en daar wat mensjes die er wat kunstiger mee zijn en er echt superleuke dingen van kunnen maken. Zo kwam ik op een Amerikaanse site de volgende beestjes tegen, zijn ze niet mooi gemaakt? Ik vind het echt knap als je zoiets kan. Er zitten een aantal bij die erg realistisch er uit zien. Ze zijn wel prijzig, zo'n 200 dollar per stuk, maar dan heb je ook wel iets unieks. Klik hier voor haar allerkleinste werkje, een piepklein katje (die vind ik het leukst).

Maar we hebben ook een leuke Nederlands versie: Odd & Wooly (veeeel betaalbaarder en veel schattiger). "Odd & Woolly vilt zich een slag in de rondte en heeft de allerzachtste en meest wollige hebbedingetjes...met een knipoogje naar de boze slechte buitenwereld :P" (om maar even letterlijk over te nemen wat de Friese maakster over haar werkjes zegt).
Ze houdt ook een blog bij welke je hier kan lezen en mocht je willen shoppen kan dat hier. En klik dan meteen door naar hier, om daar het allerschattigste beestje van haar webshop te vinden (zie foto) *smelt*.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten